Verslag goochel optreden

Verslag goochel optreden

[tw-column width=”one-half”]

[/tw-column][tw-column width=”one-half” position=”last”]

[/tw-column]

Een paar extra ogen zou handig zijn als goochelaar Sander van Veldhoven de ene verbluffende kaarttruc na de ander uit zijn mouw schudt.
Deze uit Delft afkomstige tovenaar, die grossiert in vingervlugge trucs laat er geen twijfel over bestaan: de stunts die je op tv ziet (waarvan je denkt dit kan niet mogelijk zijn) gebeuren dus ook echt live waar je bij staat.
Op dit feest waar uw verslaggever getuige is van enkele ‘ground breaking’ tovertrucs die Sander aan de aanwezigen vertoond is die magische beleving niet anders.
Sommige kinderen lopen achter hem aan als hij zich van het ene gezelschap naar het andere beweegt en denken hem soms te slim af te zijn. Maar de nonchelante goochelaar lijkt overal wel een Plan B voor te hebben.
Bij Thijs en Anita slaan ongeloof en verbijstering slaan toe als hij balletje-balletje vertoont. Net als Thijs denkt het beroemde gokspelletje wat sinds jaar en dag in de grote steden wordt gespeeld denkt te kunnen doorgronden komen er ineens zulke grote ballen onder bekers vandaan die normaal gesproken er niet eens in passen. Jammer Thijs!

[tw-column width=”one-half”]

[/tw-column][tw-column width=”one-half” position=”last”]

[/tw-column]

Als uw verslaggever naar rechts kijkt ziet hij een wat oudere man stoeien met een stokje dat de goochelaar een half uur geleden aan zijn colbert heeft vastgebonden. “Ik hou wel van puzzelen maar hier kom ik niet uit… hij heeft hem er toch ook omheen gedaan??” hoor ik de man zeggen. Hulp van enkele omstanders mag niet baten, Sander moet er aan te pas komen om binnen enkele seconden de man te bevrijden van deze breinbreker.
Het zijn voornamelijk ijzersterke kaarttrucs die tot het repertoire behoren van de illusionist, die zich liever gewoon goochelaar laat noemen. “Van mij hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld” zegt Sander nuchter terwijl hij schijnbaar gedachtenloos kaarten van de ene hand naar de andere hand laat schieten.
Het lijkt erop dat er een blijvende indruk wordt achtergelaten bij het publiek, dat eigenlijk voor de jubilaris is gekomen. In een prettig snel tempo heeft Sander van Veldhoven zo’n beetje iedereen van zijn onnavolgbare trucs laten genieten. Niemand van de gasten heeft er vat op kunnen krijgen.

Ja leuk, mompelt een man die van een biertje nipt, “maar ik zou blij zijn als die goochelaar weer vertrekt want ik word gek van die man”

Klik hier voor de contact pagina