Theatergoochelen goochelaar Sander van Veldhoven in Theater de Tuin

Wat doe je als organisatie van een fantastisch intiem en gezellig theater voor de vrijwilligers eens in de zoveel tijd om de samenwerking te vieren en de medewerkers eens in het zonnetje te zetten ? Juist, een feestavond organiseren met gezellige muziek, wat voordrachten en een lekker hapje drankje en hapje.
Wat doe je als je nog wat extra’s wil ? Uiteraard een goochelaar inzetten voor de magische invulling , oftewel theatergoochelen!
Theatergoochelen dus in Leusden, een avond speciaal voor de vrijwilligers (Theater de Tuin in Leusden draait geheel op inzet van vrijwilligers) werd daar onlangs georganiseerd. Aan alles was gedacht, en toen ik aankwam zat de sfeer er al goed in.

Uurtje te vroeg zo bleek, foutje in de planning, maar dat kan gebeuren en doen we niet moeilijk over, zo kon ik even wat toespraken beluisteren en zodoende kennis nemen van de aktiviteiten die zich de komende tijd gaan afspelen in dit kleine maar mooie theater.
Zo staat Sjaak Bral op het programm, Martijn de Koning en ook een open podium wordt er georganiseerd in november. Lijkt me zeker leuk om bij te zijn.
De oudejaarsshow met Vincent Bijlo is sowieso een aanrader, eventueel met een diner voorafgaand aan de voorstelling.

De toespraken waren voorbij en het tot in de puntjes verzorgde buffet werd geopend. Het goochelen kon beginnen ! Niks in de mouwen, niks in de zakken, al snel bewoog ik tussen de aanwezigen met balletje balltje, een stuk touw waar knopen in verschenen en later weer zouden verdwijnen. Speciaal voor de gelegenheid had ik een mentale truc bedacht waarmee verschillende artiesten die eerder in het theater hadden opgetreden een rol speelden, waaronder Karin Bloemen en Tineke Schouten.
Zoals eigenlijk altijd vielen ook mijn kaarttrucs in de smaak en de lachers had ik op mijn hand met een nieuwe comedy act.

Toen ik na een succesvol avondje close-up goochelen vertrok werd me nog gevraagd of ik eens een avondje podium goochelen kon verzorgen in Theater de Tuin. Dat ving ik uiteraard op als een compliment, maar geef eigenlijk altijd de voorkeur aan tafelgoochelen oftewel close-up goochelen. Maar ik zal er zeker eens over nadenken ! Theater de Tuin bedankt voor de gastvrijheid !

Goochelaar huren ? Klik hier voor de contactpagina