Tafelgoochelaar Sander van Veldhoven vertoont zijn trucs op de vierkante centimeter, en onder de ogen van uw gasten.

Onze gasten waren zeer te spreken over het goochelen, we gaan je zeker vaker zien !

 

Tafelgoochelaar voor uw event ? Zoek niet verder

.
Geen simpele kaartspelletjes of trucjes uit een goocheldoos en vooral geen konijnen uit de hoge hoed. Nee, professioneel goochelen, mensen in verbijstering achterlaten. Dat is wat goochelaar-entertainer Sander van Veldhoven beoogt met zijn optredens: mensen begoochelen. De reacties zijn er dan ook naar: sensationeel, magistraal, ongelooflijk! Onderga de betovering zelf, zoals zovelen van de Randstad tot Friesland en van Brabant tot Flevoland. Fantasie en suggestie kennen geen grenzen maar worden realiteit in de magische wereld van Sander van Veldhoven!

De goochelaar boeken kan via het contactformulier op deze website. Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk via bovenstaand nummer; u kunt ook een e-mail sturen naar info@magic-entertainer.nl Dus heeft u een jubileum in Assen te vieren ? een receptie in Helmond ? u bent op zoek naar een tafelgoochelaar in Alkmaar ? Goochelaar Sander van Veldhoven treedt op door heel Nederland en is breed inzetbaar. De tarieven zijn alleszins redelijk. Neem geheel vrijblijvend contact op met tafelgoochelaar Sander van Veldhoven en bespreek de mogelijkheden.

 

[star_rating themes=”flat”]
 
 
[tw-divider]lokaties[/tw-divider]

[tw-column width=”one-half”]
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Rotterdam
Goochelaar Utrecht
Goochelaar Maastricht
Goochelaar ‘s Hertogenbosch
Goochelaar Tilburg[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]

Goochelaar Amersfoort
Goochelaar Apeldoorn
Goochelaar Middelburg
Goochelaar Haarlem
Goochelaar Leeuwarden
Goochelaar Den Haag

[/tw-column]
[tw-divider]Artiest OK![/tw-divider]
[tw-column width=”one-third”][/tw-column]
[tw-column width=”one-third”][/tw-column]
[tw-column width=”one-third” position=”last”]Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen.[/tw-column]
[tw-divider][/tw-divider]