Poker workshop bij Abel

Pokerworkshop bij Abel
Onlangs een pokerworkshop verzorgd bij Abel, dat doe ik daar met enige regelmaat: Abel is een horecagelegenheid (Grand café / restaurant) in Rhoon / Poortugaal waar voor uiteenlopende gezelschappen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals golf, boogschieten, kano varen en high rope teambuilding.
De activiteiten staan zelfs opgesomd op een aparte website:
Klik hier voor de Abel activiteiten pagina
Al dan niet in combinatie met een barbecue of buffet kunnen er allerlei arrangementen worden samengesteld.
Zo verzorg ik daar soms een goochelworkshop en net als vorige week zaterdag een pokerworkshop voor een vrijgezellenfeest. Zie foto: de sfeer zat er bij de dames goed in !
De pokervariant die er wordt behandeld is Texas no limit hold’em, de meest populaire variant die wereldwijd wordt gespeeld. Aan bod komen de spelregels, de inzetrondes en uiteraard de combinaties zoals Four of a Kind, Three of a Kind, Two Pair, One Pair.
Hoewel ik zelden nog poker, of eigenlijk nooit, ben ik – al zeg ik het zelf – goed in staat om het enthousiasme over te brengen op het gezelschap en weet ik de spelregels goed uit te leggen. Al snel worden de ins en out opgepikt en wordt er actief meegedaan in dit waanzinnig spannende spelletje. De biedrondes, small blind, big blind, dealerbutton e.d. zijn in het begin allemaal nog nietszeggende termijn maar tijdens de demonstratie komen deze zaken allemaal aan bod.
Afgelopen zaterdag was het leuk tijdens het vrijgezellenfeest; wat me opviel was aan het eind van de workshop (waar normaal gesproken de deelnemers het meest fanatiek zijn) plotseling het spel werd afgebroken want de dames verlieten zo maar opeens de tafel. Dat was op zich opmerkelijk, maar de reden daarvan werd mij medegedeeld: er stond nog een striptease act op het programma, vandaar !

Pokerworkshop bij u op locatie ? Neem vrijblijvend contact op