Magische bruiloft in Noordwijk

15 juli 2017.

Zowaar 10 jaar geleden! Op de 50ste verjaardag van Marleen was ik in een eerder stadium uitgenodigd om te goochelen, ook in Noordwijk. Toen Marleen me nu via de email te benaderen om een bruiloft op te leuken met wat goocheltrucs moest ik eerlijk bekennen dat ik even goed in mijn geheugen moest graven om te bedenken waar en wanneer precies. Maar het bleek dat enkele familieleden en wat kinderen mij nog steeds kenden van toen! Een compliment om voor een herhalings optreden gevraagd te worden.

Ietwat regenachtig toen ik aankwam bij strandtent Nederzand in Noordwijk. Maar gelukkig was het in ieder geval overdag zonnig geweest en is de huwelijksvoltrekking van Erik en Marleen zelf niet in het water gevallen.
Het voelt nog het niet aan als thuiskomen, maar in een strandtent als Nederzand voel je je onmiddelijk welkom. Top sfeer, relaxte muziek, een hapje en een drankje en laat dat wat mij betreft nou net een ideale omgeving zijn om wat trucs te vertonen.
Een aantal gasten herkende ik nog van toen, en hoewel het reportoire voortdurend aan vernieuwing onderhevig zijn er toch een paar trucjes die ik vanaf het begin af aan al vertoon en die een paar gasten zich nog konden herinneren!  ‘Doe die truc met die azen nog eens’ hoorde ik hier en daar.

Een ander leuk trucje was met mijn ring en ketting (het is meer een soort van puzzel die ik eerst voor doe en waarvan ik de mensen vraag dit ook te proberen) , hetgeen eigenlijk zelden lukt.
Een jongeman was zo slim om deze op Youtube op te zoeken met zijn smartphone, en aan het eind van de avond had hij de truc onder de knie ! Je zo werkt dat helaas met de moderne technische middelen, maar ik waardeer het sowieso altijd als de mensen betrokken zijn bij mijn goochel trucs.

Al met al een super avond, en zie foto: ik kreeg nog een leuke kaart met een bedankje,
Erik en Marleen zijn op huwelijksreis waarschijnlijk en ik hoop dat ze veel plezier beleven !

Klik op de volgende link om de website van strantent Nederzandt te bezoeken

klik hier om de website van strandtent Nederzand te bezoeken

Goochelaar huren ? Klik hier voor de contactpagina