Boekingen voor goochelaar Sander van Veldhoven zijn nu mogelijk

Goed nieuws voor wie binnenkort een nieuw bedrijfspand opent, een beurs organiseert of een bedrijfs jubileum te vieren heeft. Boekingen voor goochelaar Sander van Veldhoven zijn nu mogelijk. Hij doet uw gasten met zijn vingervlugge trucs verbaasd staan! Wat er zich onder de ogen van uw gasten afspeelt is komisch en mysterieus tegelijk. Hoewel men constant op het verkeerde been wordt gezet blijft het uitgangspunt altijd ‘gezond’ en professioneel entertainment. De aanwezige gasten worden altijd met worden benaderd. Boekingen kunnen gerealiseerd worden via het contactformulier op deze website.

De goochelaar boeken kan via het contactformulier op deze website. Telefonisch contact opnemen is ook mogelijk via bovenstaand nummer; u kunt ook een e-mail sturen naar info@magic-entertainer.nl Dus heeft u binnenkort een etentje in Almere, een boottochtje door de Amsterdamse grachten, een studentenfeest in Utrecht, of een jubileum van uw vereniging in Rotterdam?
Neem geheel vrijblijvend contact op met tafelgoochelaar Sander van Veldhoven en bespreek de mogelijkheden voor een boeking.

100% tevredenheidsgarantie

Bij boekingen voor goochelaar Sander van Veldhoven geniet u een 100% tevredenheidsgarantie.

Breed inzetbaar

De close-up optredens van goochelaar Sander van Veldhoven zijn breed inzetbaar. Er zijn geen licht- of geluidsvoorzieningen benodigd dus er kan op uiteenlopende locaties worden opgetreden.

Redelijke tarieven

Voor de boekingen worden redelijke tarieven gehanteerd. Binnen de randstad betaalt u sowieso geen reiskosten.

Optreden door heel Nederland

Boekingen kunnen worden gerealiseerd voor optredens door heel het land. Van Groningen tot Maastricht, maar ook boekingen voor Belgie of Duitsland worden aangenomen.

Per uur te boeken

Boekingen zijn al mogelijk vanaf een uur. Bij kleinere gezelschappen blijkt dat in de praktijk vaak ruim voldoende te zijn.

Interactie met uw gasten

Vanzelfsprekend ontstaat er tijdens het entertainment interactie met uw gasten. De aanwezigen worden altijd met respect benadert en behandeld, en op spontane wijze bij de trucs betrokken. Boekingen zijn 365 dagen per jaar mogelijk.

EVENEMENT

U organiseert een evenement ? Zet goochelaar Sander van Veldhoven in om uw event extra kracht bij te zetten

PERSONEELSFEEST

Iets extra’s op uw personeelsfeest ? Goochelaar Sander van Veldhoven zal de gasten in totale verbijstering achterlaten!

BRUILOFT

Maak uw bruiloftsfeest nog specialer door een goochelaar in te zetten.

BORREL

Gezellig borrelen met vrienden of familie ? Zet Sander van Veldhoven in en maak er iets onvergetelijks van

ETENTJE

Sander van Veldhoven goochelt bij de gasten aan tafel tussen de gangen door.

STICHTING

Voor uw stichting kan goochelaar Sander van Veldhoven worden ingezet. Leuke avond organiseren ? Neem contact op.