Loterij voorspelling uitgevoerd door goochelaar en mentalist Sander van Veldhoven

“Zo, nu kan ik tenminste weer mijn geld in het kistje bewaren”, zei een opgeluchte, trotse en door de onverwacht grote belangstelling toch ook wel weer beduuste Sander van Veldhoven na afloop. Op de voor de hand liggende vraag waarom hij dan niet zelf het winnende lot had aangeschaft zei hij: Je kunt alleen maar je voorkeur voor het laatste cijfer uitspreken als je een lot aanschaft, niet voor een heel nummer”. De prijs van tien miljoen gulden ging dus ook aan zijn neus voorbij. Maar mogelijk staat deze illusionist nu een grote carrière te wachten in de (inter)nationale arena. En komt zijn hoofdprijs ook nog wel.

We zullen ongetwijfeld nog van hem horen: deze inwoner van Den Hoorn die al eerder geblinddoekt autoreed door de TU-wijk en kort voor de kerst in Alkmaar in een zwembad tijdig uit een partij boeien ontsnapte.
Zijn eerstvolgende stunt wordt het ontsnappen uit de gevangenis in de toren van het Delftse Stadhuis. Maar na de ‘truc van tien miljoen’ zal duidelijk zijn dat zoiets voor Sander van Veldhoven geen enkel beletsel vormt. Sterker, het is juist een uitdaging….