Goochelworkshop bij Abel

Wat is het toch altijd een feest om bij Abel een workshop te komen verzorgen.
Vaak ben ik in deze bijzondere horeca locatie te gast geweest om goochelworkshops te geven, maar ook pokerworkshops verzorg ik er regelmatig.
Abel organiseert uiteenlopende activiteiten zoals solex rijden, boogschieten, golven, klimmen et cetera. En er kan gebruik worden gemaakt van een indrukwekkende golfbaan. De omgeving rond Abel straalt rust en gemoedelijkheid uit.

Bedrijven of gezelschappen uit de privésfeer kunnen een middag vol met activiteiten boeken, Abel zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.
Een week of 3 geleden was het personeel van het Penta college aanwezig met 60 man voor diverse activiteiten; het bleek te gaan om een jaarlijks uitje.
60 Man werden verdeeld over 4 groepen. 2 Maal mocht ik voor 15 man een goochelworkshop verzorgen.
Zoal altijd doe ik dat in een ontspannen sfeer en voor deze gelegenheid had ik ervoor gekozen om voornamelijk trucs met kaarten en elastiekjes te doen.
Dus de deelnemers kregen ieder een kaartspel en wat elastiekjes uitgereikt. Wat zogenaamde ‘Self Working’ trucs (trucs waarbij geen speciale vingervlugheid voor benodigd is) heb ik voorgedaan en uitgelegd.
Super groot succes ! De deelnemers deden leuk mee en er zaten erbij die de trucs razendsnel onder de knie kregen; erg leuk om te zien.

Het is sowieso bijzonder om te constateren dat de mensen al het krachtige sociale karakter van goochelen begrijpen. Sommigen konden niet wachten om de geleerde trucs thuis te laten zien.
Was al met al een super gezellig dagje, met dank aan het gastvrije personeel van Abel en de mensen van het Penta College.

Klik hier voor de website van Abel

Klik hier voor meer informatie over de goochelworkshops

Klik hier voor de contactpagina