Goochelen bij Studenten vereniging Phoenix Delft valt in de smaak!

Goochelen bij studentenverenigingen had ik wel vaker gedaan (Delft is een studentenstad en laat ik daar nou net woonachtig zijn) maar nog niet eerder bij de studentenvereniging Phoenix Delft, aan de Phoenixstraat. Een dag van tevoren werd ik s’avonds telefonisch door een studente gebeld of ik de volgende dag een diner wilde opleuken met wat magische goocheltrucs.
“Dan ben je bij goochelaar en magic entertainer aan het juiste adres”, is dan mijn steevaste antwoord. Bleek overigens dat deze opdracht door was gezet via bevriende collega Marc Woods, erg aardig dus.

Op 1 of andere manier ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar de Delftsche Studenten Societeit “Phoenix”, en zeker ook naar het monumentale pand aan de Phoenixstraat. Ben er vaak langs gereden en vroeg me altijd af wat voor avtiviteiten er in dat pand plaatsvonden. Vroeger ging ik vaak uit, waaronder ook bij de buren van deze vereniging, namelijk Lorre, die er nog steeds zit.

De studentenvereniging had wat te vieren, ik meen te weten dat er sprake was van nieuwe aanwas, heel Delft stond de hele week al in het teken van de studenten. En bij Phoenix had men voor een select gezelschap een diner georganiseerd. Voordat ik met het goochelen begon kreeg ik eerst nog een rondleiding door het pand en ik moet zeggen best indrukwekkend. Info van de website: “Het monumentale pand, daterend uit 1877, is de thuisbasis voor leden van het Delftsch Studenten Corps. De Societeit heeft 1700 leden maar wordt ook zeer regelmatig bezocht door oud-leden”.

Gezellige mensen die studenten ! Prima publiek die wel zin hadden in wat interactieve magie: balletje balletje, uiteenlopende kaarttrucs, gedachten lezen: viel prima in de smaak en de algehele sfeer was zonder meer uitstekend te noemen !

Goochelaar inhuren ? Klik hier voor de contactpagina

Klik hier voor de delftse studentenvereniging Phoenix