Goochelen Cafe Leopold Plein Den Haag SSC-ICT jongeren

Wat doe je als je door de SSC-ICT jongeren wordt uitgenodigd om hun maandelijkse bijeenkomst (gezellige borrel) op het Plein in Den Haag bij te komen wonen ? Een gezellig drankje mee te drinken met het gezelschap op voorwaarde dat je wat goocheltrucs aan de aanwezigen vertoont ?
Een beetje entertainer zegt direct toe. In principe was de afspraak min of meer een goochelworkshop, dus hier en daar wat uitleg van wat kaarttrucs, trucs met lucifers en nog wat uitdagende ‘bar bets’ , maar uiteindelijk kwam het meer neer op het uitsluitend vertonen. Donderdagavond is het Plein in Den Haag ‘the place to be’ (is absoluut aan te bevelen voor een drankje en een hapje vanwege de aanwezige horeca gelegenheden) en als er dan ook nog eens een heerlijk zonnetje schijnt is het goed toeven op deze markante plek.
Enthousiaste collega’s van SSC-ICT die normaliter bezig zijn met werkplekbeheer, software ontwikkeling, functioneel beheer en allerlei andere ICT gerelateerde zaken werden plots ondergedompeld in de wereld van de magie. Ging goed bij Cafe Leopold, goed gedoseerde goocheltrucs zoals balletje balletje gingen erin als koek. Ik wist de jonge ICT-ers mooi op het verkeerde been te zetten met een ‘gedachten lees’ experiment en een speciaal voor deze gelegenheid bedachte munttruc, waarbij een geleende munt verdwijnt en in een bierflesje tevoorschijn komt.
Altijd mooi meegenomen als er toch al een goeie sfeer hangt, en zeker als ook nog eens het zonnetje schijnt. (medio Mei) kan niet beter !
Sowieso een belevenis op een donderdag op het bruisende Plein in Den Haag. En op het terras van cafe Leopold ontbreekt het je aan niets.

In het altijd levendige Den Haag worden er altijd volop evenementen verzorgd, het Plein heeft een uitstekende ligging en er is volop horeca. Parkeergarage is aanwezig en het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal Station.

Top verzorgd, en ik hoop dat ik weer eens aan mag sluiten bij de SSC-ICT jongeren om te komen goochelen.

Goochelen Cafe Leopold Plein Den Haag SSC-ICT jongeren