Goochelen in Party centrum Onder Ons (Delft)

Naar aanleiding van een eerder goocheloptreden bij een diner bij Stichting PerpeKtief Had dhr Koos Bühler gevraagd of ik zijn 60 ste verjaardag op 16 december zou willen opleuken met wat magische goocheltrucs in Partycentrum Onder Ons (Delft). Geen probleem natuurlijk als er nog ruimte is in de agenda.
Nu ben ik goed bekend in Delft, sterker nog: Onder Ons ligt zowat naast de deur.

Superleuk feestje om te goochelen! Uitstekende combinatie van locatie en publiek. Geen te harde muziek, of storende factoren, de trucs kwamen allemaal prima tot hun recht.
Natuurlijk sowieso leuk om naar aanleiding van een ander feest geboekt te worden om te komen goochelen, dat weet ik natuurlijk altijd te waarderen.

Enkele dagen na het optreden ontving ik nog een reactie in mijn website gastenboek van dhr Bühler, erg aardig.
Klik hier om de reactie te bekijken

Klik hier voor de website van Partycentrum Onder Ons