Een Hindoestaans feest bijwonen is een magische beleving op zich; gevraagd worden om de gasten te vermaken met goocheltrucs is helemaal onvergetelijk.
Mijn collega Sham Hira vierde samen met zijn vrouw Sandra afgelopen april hun 25 jarig huwelijksfeest in de Musicdome te Zoetermeer.
Wat ongelooflijk bijzonder om deel uit te maken van deze kleurrijke avond: lekker eten en drinken, zang en dans, en uitsluitend vrolijke gasten waarvan de heren uitgedost in strakke pakken en de dames in de meest bijzondere jurken.
Dit is een feest waar iedereen straalt en schittert!

[tw-column width=”one-half”]

[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]

[/tw-column]

 

[tw-column width=”one-half”]

[/tw-column]

[tw-column width=”one-half” position=”last”]

[/tw-column]

Probeer daar de aandacht maar eens te trekken met een pak kaarten en wat munten. Gelukkig lukte dat prima bij de gasten van Sham en Sandra, waarvan ik er ook een aantal persoonlijk ken. Balletje-balletje (het bekende en beruchte gokspelletje wat in de grote steden wordt gespeeld) kwam uitstekend uit de verf, en ook de kaarttrucs werden met veel enthousiasme ontvangen. Heb zelfs nog wat ge√ęxperimenteerd met ‘gedachtenlezen’. Een nichtje van Sham mocht haar pincode op een briefje schrijven, die ik wist te onthullen zonder te weten wat ze had opgeschreven.

Altijd even terugtrekken met het goochelen als er een toespraak wordt gehouden: Sham sprak zonder horten of stoten zijn gasten toe, deed dit keurig (is blijkbaar een ervaren spreker) en daarna volgde de openingsdans. Lekker eten en drinken hoort zeker bij een Hindoestaans feest en ook de muziek mocht niet ontbreken. Een hoop gezellige mensen ontmoet op deze kleurrijke avond, lekker gegoocheld en met een voldaan gevoel weer naar huis.

Sham en Sandra bedankt voor deze top avond !