Image
Top
Navigation

Reviews / recensies goochelaar Sander van Veldhoven. Teken het gastenboek

Reviews kunt u lezen op deze pagina. Tevreden klanten hebben hun ervaringen in het gastenboek genoteerd. Ook u kunt een bericht schrijven.

Dank je wel voor je aanwezigheid; de glimlach en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond!

Schrijf uw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
82 berichten.
Koos Buhler Koos Buhler schreef op 18 december 2017 om 09:17:
Hallo Sander, Nog heel erg bedankt voor jouw optreden gisteren in Onder Ons. Het werd door de gasten zeer gewaardeerd en ik krijg lovende reacties. Zelf ben ik ook zeer tevreden over jouw optreden. Het was zeer geslaagd. Fijne feestdagen en wellicht tot een volgende keer. Groet van Koos
...
Even wachten...
DJ van der Werff DJ van der Werff schreef op 16 november 2017 om 14:38:
Op 4 nov 2017. Hebben wij ons 25 jarig huwelijks feestje gevierd. En toen hebben wij Sander ook hier gehad op ons feestje. Nou het was een heel geslaagde avond. De mensen spraken na afloop er nog over. Sander heel hartelijk bedankt daarvoor. Fam van der Werff. Meerkerk.
...
Even wachten...
Michael Heeren Michael Heeren schreef op 28 juni 2017 om 17:01:
Heel erg bedankt voor je optreden tijdens ons huwelijksfeest. Het was echt heel gaaf en heb er nog veel mensen over gehoord!! / Sander was afgelopen vrijdag 23 juni op onze bruiloft en mede dankzij zijn bijdrage was ons feest een groot succes. Hij mengt zich tussen het publiek en verrast ze met zijn magie! Wij hebben heel veel leuke reactie op zijn optreden gehad!
...
Even wachten...
Herman Sandifort Herman Sandifort schreef op 20 april 2017 om 22:01:
Beste Sander, via via bij jou terecht gekomen. Wilde je graag nog even bedanken voor afgelopen zaterdag. Leuk dat je erbij was, we hebben ons kapot gelachen en wanneer kom je de truuk met de zwevende ring uitleggen? Beloofd is beloofd! Thx man! Grt
...
Even wachten...
Ariena van Dalen Ariena van Dalen schreef op 6 april 2017 om 08:27:
Beste Sander, De jarige, gasten en mijn collega’s waren zeer enthousiast over jullie optreden. Ik zal jullie ook zeker aanbevelen. Ook bedankt voor je compliment, het feest was erg geslaagd. Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme! Met vriendelijke groet, Ariena van Dalen
...
Even wachten...
Dien Voorduin Dien Voorduin schreef op 4 oktober 2016 om 09:10:
Hoi Sander, ik wil je graag bedanken voor de gezellige avond die je alle aanwezigen hebt bezorgd. Ik werd zelfs bedankt door een aantal mensen voor het inhuren van jou. Ik hoorde van mijn zoon dat een paar mensen nog tot 06,00uur hebben doorgefeest, dat was me het feestje wel! Nogmaals bedankt en ik zal je zeker bij mijn kennissen aanraden. Met vriendelijke groet, Dien Voorduin.
...
Even wachten...
Paul Hagoort Paul Hagoort schreef op 25 juni 2016 om 11:35:
Was helemaal TOP gisteren Sander! Alle gasten hebben veel plezier gehad van jouw trucs. Dank je wel!!
...
Even wachten...
A. van Rhenen A. van Rhenen schreef op 6 juni 2016 om 10:41:
Voor ons bedrijfsuitje hadden we Sander ingehuurd voor wat magisch entertainment. Wat hebben we genoten !! Echt ongelooflijk hoe je het voor elkaar krijgt, kaarten, munten, en met die balletjes, echt geweldig, voor een volgende keer weten we waar we moeten zijn, bedankt Sander!
...
Even wachten...
Aleid Verrips Aleid Verrips schreef op 3 april 2016 om 10:19:
Hallo Sander, Bedankt voor je optreden. Iedereen heeft ervan genoten. Als we of iemand anders nog eens een goochelaar nodig hebben weet ik je te vinden. Aleid
...
Even wachten...
Erwin van Wingerden Erwin van Wingerden schreef op 23 april 2015 om 20:22:
Beste Sander, Ik heb vele positieve reacties gekregen dus ik denk dat het goed in de smaak is gevallen. Bedankt voor het entertainment en wie weet tot een volgende keer. Groeten, Erwin
...
Even wachten...
Caroline Arts Caroline Arts schreef op 16 april 2015 om 17:32:
Hartelijk dank voor je bijdrage op ons feest. Ik zag veel geïnteresseerde collega’s om je heen staan; het is goed ontvangen!
...
Even wachten...
Jeanine Schouten Jeanine Schouten schreef op 30 september 2014 om 08:40:
Het was afgelopen donderdag absoluut een succes en ik hoorde positieve berichten over je optreden. Dank daarvoor.
...
Even wachten...
Judith en Marjolein Judith en Marjolein schreef op 4 juli 2014 om 20:36:
Hoi Sander, Jij ook nogmaals bedankt! Wij en de gasten zijn heel enthousiast over jouw optreden! Groetjes van Judith en Marjolein.
...
Even wachten...
Steffie Bekkers Steffie Bekkers schreef op 8 juni 2014 om 11:05:
Onze gasten waren zeer te spreken over jouw goochel trucs!! We hebben erg veel complimenten gehad. Ons huwelijksfeest op 23 mei 2014 is mede dankzij jou een enorm fijne avond geworden!! Bedankt Sander en veel succes in de toekomst. M.vr.gr. Steffie en Peter Bekkers
...
Even wachten...
Erik Sons Erik Sons schreef op 6 mei 2014 om 19:24:
Dag Sander, Jazeker, jouw optreden is goed in de smaak gevallen! Als je wilt kunnen we als referentie voor mogelijke andere opdrachten dienen. Nogmaals hartelijke dank! groet, Erik
...
Even wachten...
Monique vermeulen Monique vermeulen schreef op 10 februari 2014 om 20:25:
Nogmaals bedankt voor het bezoek gistermiddag. Het was een hele leuke verrassing en iedereen vond het super!! Groet, Monique vermeulen
...
Even wachten...
Martine Hermans Martine Hermans schreef op 23 december 2013 om 11:08:
Ha Sander, Ik heb veel complimentjes gekregen over het gehele kerstfeest, hierbij werd jij ook expliciet genoemd! Dank je wel voor je aanwezigheid, de glimlachen en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond! Ik hoop je nog eens tegen te komen. Met vriendelijke groet, Martine Hermans FC Symba
...
Even wachten...
Pauly en Rob Pauly en Rob schreef op 16 december 2013 om 13:58:
Hallo Sander, We willen je enorm bedanken voor het leuke optreden tijdens mijn verjaardag. Niemand wist van jouw komst en iedereen was zowel tijdens als na jouw optreden laaiend enthousiast. Zelfs de kleinste gasten raakten niet uitgepraat over de kunsten van de Tovenaar. Nogmaals hartelijk dank en veel succes met de optredens. Met vriendelijke groet, Pauly en Rob
...
Even wachten...
Harry en Jolanda Derks Harry en Jolanda Derks schreef op 12 september 2013 om 13:00:
Beste Sander, Langs deze weg nogmaals dank voor het opleuken van ons bruiloftsfeest, wij zijn zeer tevreden en hebben alleen maar leuke reacties gehad. Nogmaals Dank... Met vriendelijke groet, Harry en Jolanda
...
Even wachten...
Johan Steenvoort Johan Steenvoort schreef op 1 augustus 2013 om 12:12:
Beste Sander, Nogmaals een klop op je schouder voor je optreden afgelopen zaterdag. De feestgangers hebben er van genoten. Missie geslaagd! Best regards, Johan Steenvoort
...
Even wachten...
Jan en Caroline Lubach Jan en Caroline Lubach schreef op 24 juni 2013 om 08:14:
Hallo Sander dank voor het meewerken aan een heel geslaagd feest. De mensen hebben genoten van je kunsten. Dank!
...
Even wachten...
Andrea van Wingen Andrea van Wingen schreef op 14 juni 2013 om 23:15:
Sander, Je optreden was ongelooflijk, er is nadien nog veel over gepraat hoe je de trucs deed. Dus, een succes. Onze complimenten!
...
Even wachten...
Wilbert van der Plaat Wilbert van der Plaat schreef op 14 april 2013 om 10:45:
Beste sander. Nog bedankt voor de inbreng van je kunsten op onze pv avond. ik heb veel positieve reacties gekregen na jouw optreden. nogmaals bedankt
...
Even wachten...
Jan Peereboom Jan Peereboom schreef op 18 maart 2013 om 09:25:
Sander, Persoonlijk vond ik het een zeer geslaagde avond en voor mij blijven de trucs nog steeds onbegrijpelijk. We worden in de maling genomen waar we bij staan. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
...
Even wachten...
Hannie en Wim Hannie en Wim schreef op 10 maart 2013 om 12:09:
Gisteren Sander alweer voor de derde keer zijn magie zien vertonen. En het was weer geweldig! Sander, bedankt. We gaan je zeker nog een keer zien.
...
Even wachten...
Kees Cloin Kees Cloin schreef op 14 januari 2013 om 19:57:
Beste Sander, nogmaals dank voor je geweldige performance. Wij hebben ervan genoten en van de gasten kregen we uitsluitend leuke en zeer positieve reacties. Dank! Groet van Kees Cloin
...
Even wachten...
Sieta en Peter Sman Sieta en Peter Sman schreef op 13 september 2012 om 15:09:
Goedendag Sander, Het feest was zeer geslaagd en we hebben veel leuke reacties ontvangen n.a.v. uw optreden. Onze gasten hebben zich erg verwonderd over uw trucs. Hartelijk bedankt voor uw aandeel op ons feest! Met vriendelijke groet, Sieta en Peter Sman
...
Even wachten...
Olaf & Angela Olaf & Angela schreef op 8 juli 2012 om 08:23:
Beste Sander, Via deze weg complimenten voor de trucs waarmee je onze gasten hebt vermaakt op 6 juli. We hebben diverse positieve reacties ontvangen. Men had het er de volgende dag nog over...dat zegt genoeg!!! Groet, Olaf en Angela
...
Even wachten...
Helen Bakker Helen Bakker schreef op 22 juni 2012 om 05:58:
Geachte heer Van Veldhoven, Beste Sander, Het was zeer succesvol de 9e. Wij hebben inmiddels diverse leuke reacties binnen gekregen, ook specifiek over jouw goochelkunsten. Er wordt nog lang over nagepraat zogezegd. Wat ons betreft een aanrader. Mooi dat jij ook hebt genoten van de gastvrijheid.
...
Even wachten...
Adri en Hetty van der Wielen Adri en Hetty van der Wielen schreef op 25 januari 2012 om 18:53:
Hallo heer van Veldhoven, Niet alleen wij hebben er van genoten maar ook onze gasten, mede door u is het een geslaagd feest geworden nogmaals dank. Vriendelijke groet, Adri en Hetty van der Wielen
...
Even wachten...
Ella van den Heuvel Ella van den Heuvel schreef op 12 januari 2012 om 09:12:
Beste Sander, Ik wil je nog even heel hartelijk danken voor je optreden op ons feest op 29 dec. We hebben heel veel goeie reacties gehad. Ik vond je ook echt verrassend goed. Hoop dat je het zelf ook leuk vond. Nogmaals dank! En ik hoop tot ziens! Groet, Ella
...
Even wachten...
Ellie en Jos Hoogenraad Ellie en Jos Hoogenraad schreef op 2 oktober 2011 om 11:36:
Beste Sander, bedankt voor je bijdrage aan ons mooie feest, samen met de feestband "De Concertino's" is het een onvergetelijke avond geworden.
...
Even wachten...
Esmée Veen Esmée Veen schreef op 27 september 2011 om 11:58:
Je was top! Bedankt daarvoor!
...
Even wachten...
Wiebe van der Leij / Veluwe Events Wiebe van der Leij / Veluwe Events schreef op 24 augustus 2011 om 13:23:
Wim Noorlander was laaiend enthousiast! Echt alleen maar complimenten. Voor ons mooi om te horen en natuurlijk voor jou ook. Mocht ik een nieuwe aanvraag voor zoiets krijgen, dan weet ik bij wie ik moet zijn.
...
Even wachten...
Lian en Wim Lian en Wim schreef op 24 augustus 2011 om 08:28:
Hallo Sander, Je wist op een ontspannen manier op de achtergrond alle aanwezigen bezig te houden. De gezellige onderlinge gesprekjes tussen de gasten gingen gewoon door. Maar je was wel aanwezig! En hoe! Je hebt alle gasten nog zoveel meegegeven, zodat hier in het dorp nog dagenlang mensen komen vragen hoe ze hun houtje-touwtje uit het knoopsgat kunnen krijgen. Ook de klimmende ring langs een elastiekje werd thuis nog tig keer besproken. Nogmaals bedankt, je bent een topper!!!
...
Even wachten...
Marc Woods Marc Woods schreef op 2 juni 2011 om 23:20:
Hi Sander, je nieuwe site ziet er goed uit man! Duidelijke en uitgebreide informatie. Komend weekend congres...wie weet zie ik je daar! Gr. Marc Woods www.marcwoods.nl
...
Even wachten...
Esther Otterspeer Esther Otterspeer schreef op 7 januari 2011 om 16:46:
Hallo Sander Sorry dat ik zo laat reageer , wou even zegen dat de avond zeer geslaagd was iedereen had het er over En dat je het zo goed deed Het was een gezellige avond nog bedankt
...
Even wachten...
Roshnie Mahangoe Roshnie Mahangoe schreef op 21 december 2010 om 16:38:
Goedenmorgen Sander, we hebben allemaal fantastisch genoten van je bijdrage. Het was een zeer geslaagde avond!!
...
Even wachten...
Kim Kremer Kim Kremer schreef op 24 november 2010 om 09:29:
Hey Sander, Ik heb ook alleen maar positieve reacties gehad! Heel erg bedankt voor de entertainment. En volgens mij ben je ook nog best lang gebleven! Als ik weer een keer iets organiseer, zal ik zeker aan je denken!
...
Even wachten...
Richard Koolmees Richard Koolmees schreef op 8 september 2010 om 10:31:
Hoi Sander, We hebben genoten van uw kunsten. Ik heb heel veel leuke reacties gehad. In de bijlage vind je een aantal foto’s. Heel erg bedankt voor de leuke avond, en we houden je contactgegevens in ons bestand.
...
Even wachten...
Annegina Annegina schreef op 4 september 2010 om 23:27:
Ge-wel-dig! :w00t vol verbazing toegekeken. Groetjes annegina
...
Even wachten...
Kim Dukker Kim Dukker schreef op 2 september 2010 om 18:13:
Ik heb zeer veel leuke reacties gehad op je optreden en het was zeer zeker geslaagd! Bedankt voor alles!
...
Even wachten...
Oeb van Bergeijck Oeb van Bergeijck schreef op 29 augustus 2010 om 08:49:
Beste Sander Hartelijk dank voor je spontane en miraculeuze optreden op het party-schip de River Dream. De gasten vonden het geweldig !
...
Even wachten...
peter en elise peter en elise schreef op 18 mei 2010 om 11:04:
Bedankt!!! Mede door jouw aanwezigheid hebben wij een fantastische avond gehad vrijdag!! We staan nog steeds voor een raadsel... Peter en Elise
...
Even wachten...
ger ger schreef op 18 mei 2010 om 10:48:
Complimenten voor het entertainment op ons bedrijfsuitje sander we hebben er van genoten! (leuk die muntjes!)
...
Even wachten...
fam. le Roy fam. le Roy schreef op 22 maart 2010 om 21:35:
Beste Sander, Mede dankzij je magische bijdrage,hebben we een fantastische zilveren bruiloft gevierd. Onze gasten verbazen zich nog steeds over je trucs. Nogmaals hartelijk dank. Hartelijke groet, Richard en Marjo
...
Even wachten...
Mart de Ruijter Mart de Ruijter schreef op 1 februari 2010 om 13:01:
Beste Sander, Tot nu toe alleen maar positieve reacties gehoord. We hebben met zijn allen van uw trucs genoten. Nogmaals bedankt. Mvg, Mart de Ruijter
...
Even wachten...
m.a.kersten m.a.kersten schreef op 20 december 2009 om 15:49:
Leuke truc op je site sander mvg maarten
...
Even wachten...
Hilde Faber Hilde Faber schreef op 3 november 2009 om 13:53:
Hallo Sander, Ik heb je zaterdag niet meer gedag gezegd. Bedankt voor je aanwezigheid. In de bijlage enkele foto’s. Het was absoluut een geslaagde middag, hartelijk bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Hilde Faber Camerik Voortman Communicatie- en PR-adviseurs
...
Even wachten...
Her-ald Bosch Her-ald Bosch schreef op 23 september 2009 om 22:21:
Het feest is zeer positief verlopen en heb alleen maar positieve reacties gehad. Ook jou aandeel hierin is erg goed bevallen en ik heb veel positieve reactie (wat een wonder, hoe is het mogelijk, ik sta er toch bij, dit kan niet) gehad. Er zijn ook foto’s gemaakt die stuur ik je tzt op.
...
Even wachten...
Doris Koolen Doris Koolen schreef op 6 mei 2009 om 11:02:
Hallo Sander, Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de bijdrage aan het geslaagde feest voor mijn man Rinus. Ik heb vele leuke reacties over jouw optreden gehad,en vooral zo gezellig in kleine groepjes aan tafel.Super! Warme bakkers groeten, Doris Koolen
...
Even wachten...
fam. Stam fam. Stam schreef op 30 maart 2009 om 18:47:
Om onze "Abraham" extra te verrassen op zijn verjaardag hebben we Sander ingehuurd. Dit was een groot succes. Alle gasten hebben genoten van de leuke (niet te begrijpeen)trucks en van de gezellige aanwezigheid van Sander.Wij zullen Sander zeker promoten! fam.Stam
...
Even wachten...
Team scootersloperij.com Team scootersloperij.com schreef op 19 maart 2009 om 09:13:
Hallo Mr entertainer Wij hebben jou gezien op de Agm dealer dag. Het was super gezellig door jou kunsten. Succes met je volgende optredens. Mvg team scootersloperij
...
Even wachten...
Quintus Quintus schreef op 24 december 2008 om 09:34:
Sander, het optreden van Zaterdag zorgde voor veel gesprekstof. Heel gaaf om te zien hoe je iedereen op het verkeerde been zet met simpele atributen. Een echte aanrader ! :$
...
Even wachten...
Rene Rene schreef op 29 september 2008 om 19:21:
Beste Sander, Afgelopen Zaterdag in Hoselersdijk helemaal toppie geweest, mensen waren laaiend enthousiast. Bedankt namens ons alle.
...
Even wachten...
Roel Timmemans Roel Timmemans schreef op 29 juni 2008 om 19:07:
Geachte heer van Veldhoven/Beste Sander, Je optreden was een groot succes en voldeed volledig aan de verwachtingen. Mijn complimenten voor je verrichtingen. Wat zou ik (en vele gasten) graag het geheim weten van diverse trucs van je. De truc van de chinese munten zal ik eens op internet zoeken, maar of ik daar iets van vind?? Zat er toch een gleufje in de munten?? De elastiekjesruc vond ik ook ongelofelijk net als je kaarttrucs........ (die truc van kaarten en elastiekje was echt te gek!) Geef je ook workshops? Misschien iets voor mijn personeelsvereniging! Zodra ik de foto's op mijn computer heb stuur ik je de mooiste ervan toe! Ook mijn oudste broer was gelukkig overtuigd van het idee dat jij het feest mede vorm kon geven. Hopelijk heb jij met al die oudjes ook plezier gehad. Geweldig als je zo (van je hobby?) je beroep kunt maken. Mocht je van sites weten waar leuke trucs staan dan hou ik mij aanbevolen. Tot mails, vanavond eerst even voetbal kijken! Hartelijke Groeten uit Buitenpost(vanmiddag weer terug gereden) Roel Timmemans PS ik weet het wel : een goed goochelaar bewaart zijn geheimen
...
Even wachten...
Sasha Koch Sasha Koch schreef op 29 mei 2008 om 10:02:
"Ik gaf een feest voor mijn 35ste verjaardag. Om mijn gasten te verrassen, heb ik hem gevraagd zijn goocheltrucs te vertonen. Hij was een daverend succes. Alsof hij één van de gasten is mengt hij zich op een speelse manier in de gesprekken. Al snel weet hij de aandacht van de mensen in het groepje te grijpen en ondanks dat je er met je neus bovenop staat, begrijp je niet hoe zijn trucs werken. Hij is charmant en rap van tong waardoor hij van jong tot oud weet te boeien. Mijn gasten vonden hem fantastisch. Hij heeft de avond compleet gemaakt!"
...
Even wachten...
Pino1 Pino1 schreef op 28 april 2008 om 11:55:
Hey P! Wat goed je trucs!!:) Je bent echt de beste :w00t
...
Even wachten...
Robert Slaghuis Robert Slaghuis schreef op 2 april 2008 om 18:21:
Beste Sander, Optreden is uitstekend bevallen. Er wordt goed over nagepraat.
...
Even wachten...
Jan Barelds Jan Barelds schreef op 2 april 2008 om 18:20:
ik wil u ook langs deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor uw performance op 29 maart in Winkel. Uw optreden was een verrassing en is zeer positief ervaren door de aanwezigen.
...
Even wachten...
Marja Marja schreef op 11 maart 2008 om 18:20:
Beste Sander, Nogmaals heel veel dank voor je super optreden. Je bent gewoonweg steengoed! Je acts hebben ons versteld doen staan. Super! Tot en met vandaag word ik nog suf gebeld door de aanwezigen dat ze je zo ontzettend goed vonden; alleen maar superlatieven over je. Los van wat ik al in het gastenboek had geschreven, wilde ik je dit ook nog even laten weten. Groetjes, Marja
...
Even wachten...
Marja Nederbergh Marja Nederbergh schreef op 10 maart 2008 om 22:40:
Wat heeft iedereen genoten van uw optreden op 8 maart. Wat kunt u goed goochelen! Iedereen heeft er nog lang over nagepraat en sommigen konden bijna niet wachten om 's maandags er op hun werk over te vertellen! Niet alleen dat u geweldig goed kunt goochelen, maar u doet dat ook op een heel grappige manier. Mede door uw optreden hebben we een onvergetelijke dag gehad. Heel veel dank! En wat mij btreft: graag tot een volgende keer
...
Even wachten...
Matthieu Peters Matthieu Peters schreef op 5 maart 2008 om 10:04:
ha die sander was erg leerzaam je pokeruitleg, we kijken uit naar de 'sessie voor gevorderden' We hebben wat vragen opgeschreven want sommige dingen begrijpen we nog niet maar dat hoor je wel, groetjes Matthieu en Els
...
Even wachten...
Paul Paul schreef op 2 maart 2008 om 11:03:
Sander bedankt voor het optreden op ons bedrijfsuitje, we hebben als een succes ervaren! vooral de kaarttrucs vielen erg in de smaak. Succes en wellicht tot ziens!
...
Even wachten...
Heini Heini schreef op 2 maart 2008 om 01:31:
Helloo!!Long time no sea..haha..I live in Barcelona so got the sea quite close. You still got my email or my number or my full name? Then write me a message or find me in facebook. Been to Dam a couple of times and missed you. And woulde be fun to knoe how you are these days! TaKe care, Heini from Finland (and Greece, Portugal and Spain, it seems.. 😛 )
...
Even wachten...
jan-willem ludden jan-willem ludden schreef op 1 februari 2008 om 14:40:
eeey Sander, Hoe gaat die nou tegenwoordig? Gr jan-willem
...
Even wachten...
Mireille Beumer Mireille Beumer schreef op 8 december 2007 om 20:07:
Helaas heb ik je zelf maar weinig op zien treden, maar ik heb wel erg veel verhalen over je kunsten gehoord. En ik kan je verzekeren, dat zijn positieve verhalen geweest! Dank voor je bijdrage, we hebben een geweldige avond gehad!
...
Even wachten...
Gerda Gerda schreef op 3 december 2007 om 17:28:
net je visitekaartje tegengekomen - beetje laat maar toch: in het café restaurant aan het Maasstrand alweer een poos geleden je leuke langdurig fascinerende trucs meegemaakt - super! groetjes Gerda P.S. je had nog foto's gemaakt - zijn die gelukt? en groeten aan je vriend die gezellig bij was
...
Even wachten...
Elize Elize schreef op 30 september 2007 om 21:49:
Hoi Sander, Leuk je magic-trucs, gister bij Firma Gezellig. En ik heb de kurkentruc eindelijk te pakken. Leuk als je de foto's nog mailt. Gr, Elize.
...
Even wachten...
Renee Renee schreef op 26 september 2007 om 13:30:
:w00t mooie kaarttrucs van deze goochelaar, was eg heel mooi !! (sorry beetje laat) 😀
...
Even wachten...
fam Grootenboer fam Grootenboer schreef op 4 september 2007 om 16:46:
Deze goochelaar was gewoon heel erg goed ! Wij hebben alleen maar hele goede reacties gehad. Zeker een aanrader.
...
Even wachten...
Marianne van Batenburg Marianne van Batenburg schreef op 26 juli 2007 om 11:38:
Ik wil je nog even laten weten dat het zonder meer een geslaagde avond was. De reacties waren prima en naar ik heb begrepen heeft iedereen zich geamuseerd, mede door jouw aanwezigheid. Robert is de rest van de avond zoet geweest met het stokje door zijn polo. Volgens mij wordt dat knippen!! Vriendelijke groet en succes verder met je goochelcarriere
...
Even wachten...
Wil Kerkvliet Wil Kerkvliet schreef op 13 juli 2007 om 13:11:
Deze goochelaar heeft gisteren tijdens mijn verjaardags-receptie mijn gasten 2 uur kostelijk vermaakt. Ikzelf heb me kostelijk vermaakt met de reacties van familie en vrienden als hij bij ze aanschoof om brutaalweg gesprekken te onderbreken. Men hing aan zijn lippen, keek op zijn handen en men liet zich gezellig in de maling nemen. Bedankt, je hebt mijn feestje iets extra's gegeven en dat was de moeite (en het geld) meer dan waard. Bedankt
...
Even wachten...
Wim Bosman Wim Bosman schreef op 30 juni 2007 om 08:25:
Hallo Sander, Gisteren hadden wij een feest vanwege ons 25 jarig trouwen en omdat ik 50 wordt. We hadden jou uitgenodigd om aan tafel te goochelen.Het succes was overweldigend. Er zal nog jaren hierover worden nagepraat door jong en oud. Baletje balletje, trucs met kurken, elastiekjes, stokjes door ons knoopsgat en noem maar op. Onvergetelijk. Bedankt voor een leuke avond. Jannie en Wim Bosman
...
Even wachten...
Rina Rina schreef op 20 juni 2007 om 19:06:
Hi Sander, Eindelijk gevonden nou heel leuk hoor wordt tijd dat ik eens wat van je zie. In iedergeval leuke site. Groetjes enne tot morgen. 😛 8)
...
Even wachten...
Frans Meijers Frans Meijers schreef op 16 maart 2007 om 23:23:
Sander toffe site, was ook leuk vorige week dat kaartgoochelen van je, ... doe me een lol en leg me die truc met die azen uit!!!! 😉 groetjes Frans
...
Even wachten...
Edison Entertainment Edison Entertainment schreef op 15 maart 2007 om 15:48:
Bedankt voor het bericht in ons gastenboek, de website van jou is behalve mooi nog interresant ook! Veel succes met de shows!
...
Even wachten...
Party Sound Entertainment Party Sound Entertainment schreef op 15 maart 2007 om 09:02:
Hallo Sander Allereerste bedankt voor je berichtje in ons gastenboek. Je hebt een nette site ga vooral zo door en wie weet zien we elkander nog wel eens tijdens een van onze werkzaamheden ergens in het land.. Muzikale groet, Marco Lorenzo & Rowena. Directie Party Sound Entertainment 😛 😉 🙂
...
Even wachten...
De Bie Entertainment De Bie Entertainment schreef op 14 maart 2007 om 18:30:
Hallo Sander Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek,ook deze website ziet er goed uit, en ik hoop natuurlijk dat de bezoekrs van dit gastenboek ook eens op onze website kijken, en een berichtje achter laten in ons gastenboek. Groetjes Willem de Bie De Bie Entertainment Promotie & Boekingen Artiesten Ps. Sander ik wil graag meer info dus neem ik per mail even contact met je op deze week.
...
Even wachten...
Peter de Bruyn Peter de Bruyn schreef op 11 maart 2007 om 18:08:
Het optreden was erg geslaagd. Veel mensen waren onder de indruk van de soms zo simpel lijkende trucs maar niemand kreeg ook maar één vinger achter. Erg leuk en voor herhaling vatbaar !!
...
Even wachten...
Joe Joe schreef op 27 februari 2007 om 18:07:
Hey Topman, je site ziet er goed uit man! Zie je wel weer bij een optreden!
...
Even wachten...
Freek Freek schreef op 22 februari 2007 om 21:32:
Hey Sander toffe site! was een leuk optreden dat tafelgoochelen bij ons bedrijf vorige week in Amsterdam, ga zo door!
...
Even wachten...
5.00
 

Artiest OK!
Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen. Bovendien wordt er op professioneel niveau gewerkt.