Image
Top
Navigation

Reviews / recensies goochelaar Sander van Veldhoven. Teken het gastenboek

Reviews kunt u lezen op deze pagina. Tevreden klanten hebben hun ervaringen in het gastenboek genoteerd. Ook u kunt een bericht schrijven.

Dank je wel voor je aanwezigheid; de glimlach en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond!

Schrijf uw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
82 berichten.
Marja Marja schreef op 11 maart 2008 om 18:20:
Beste Sander, Nogmaals heel veel dank voor je super optreden. Je bent gewoonweg steengoed! Je acts hebben ons versteld doen staan. Super! Tot en met vandaag word ik nog suf gebeld door de aanwezigen dat ze je zo ontzettend goed vonden; alleen maar superlatieven over je. Los van wat ik al in het gastenboek had geschreven, wilde ik je dit ook nog even laten weten. Groetjes, Marja
...
Even wachten...
Marja Nederbergh Marja Nederbergh schreef op 10 maart 2008 om 22:40:
Wat heeft iedereen genoten van uw optreden op 8 maart. Wat kunt u goed goochelen! Iedereen heeft er nog lang over nagepraat en sommigen konden bijna niet wachten om 's maandags er op hun werk over te vertellen! Niet alleen dat u geweldig goed kunt goochelen, maar u doet dat ook op een heel grappige manier. Mede door uw optreden hebben we een onvergetelijke dag gehad. Heel veel dank! En wat mij btreft: graag tot een volgende keer
...
Even wachten...
Matthieu Peters Matthieu Peters schreef op 5 maart 2008 om 10:04:
ha die sander was erg leerzaam je pokeruitleg, we kijken uit naar de 'sessie voor gevorderden' We hebben wat vragen opgeschreven want sommige dingen begrijpen we nog niet maar dat hoor je wel, groetjes Matthieu en Els
...
Even wachten...
Paul Paul schreef op 2 maart 2008 om 11:03:
Sander bedankt voor het optreden op ons bedrijfsuitje, we hebben als een succes ervaren! vooral de kaarttrucs vielen erg in de smaak. Succes en wellicht tot ziens!
...
Even wachten...
Heini Heini schreef op 2 maart 2008 om 01:31:
Helloo!!Long time no sea..haha..I live in Barcelona so got the sea quite close. You still got my email or my number or my full name? Then write me a message or find me in facebook. Been to Dam a couple of times and missed you. And woulde be fun to knoe how you are these days! TaKe care, Heini from Finland (and Greece, Portugal and Spain, it seems.. 😛 )
...
Even wachten...
jan-willem ludden jan-willem ludden schreef op 1 februari 2008 om 14:40:
eeey Sander, Hoe gaat die nou tegenwoordig? Gr jan-willem
...
Even wachten...
Mireille Beumer Mireille Beumer schreef op 8 december 2007 om 20:07:
Helaas heb ik je zelf maar weinig op zien treden, maar ik heb wel erg veel verhalen over je kunsten gehoord. En ik kan je verzekeren, dat zijn positieve verhalen geweest! Dank voor je bijdrage, we hebben een geweldige avond gehad!
...
Even wachten...
Gerda Gerda schreef op 3 december 2007 om 17:28:
net je visitekaartje tegengekomen - beetje laat maar toch: in het café restaurant aan het Maasstrand alweer een poos geleden je leuke langdurig fascinerende trucs meegemaakt - super! groetjes Gerda P.S. je had nog foto's gemaakt - zijn die gelukt? en groeten aan je vriend die gezellig bij was
...
Even wachten...
Elize Elize schreef op 30 september 2007 om 21:49:
Hoi Sander, Leuk je magic-trucs, gister bij Firma Gezellig. En ik heb de kurkentruc eindelijk te pakken. Leuk als je de foto's nog mailt. Gr, Elize.
...
Even wachten...
Renee Renee schreef op 26 september 2007 om 13:30:
:w00t mooie kaarttrucs van deze goochelaar, was eg heel mooi !! (sorry beetje laat) 😀
...
Even wachten...
fam Grootenboer fam Grootenboer schreef op 4 september 2007 om 16:46:
Deze goochelaar was gewoon heel erg goed ! Wij hebben alleen maar hele goede reacties gehad. Zeker een aanrader.
...
Even wachten...
Marianne van Batenburg Marianne van Batenburg schreef op 26 juli 2007 om 11:38:
Ik wil je nog even laten weten dat het zonder meer een geslaagde avond was. De reacties waren prima en naar ik heb begrepen heeft iedereen zich geamuseerd, mede door jouw aanwezigheid. Robert is de rest van de avond zoet geweest met het stokje door zijn polo. Volgens mij wordt dat knippen!! Vriendelijke groet en succes verder met je goochelcarriere
...
Even wachten...
Wil Kerkvliet Wil Kerkvliet schreef op 13 juli 2007 om 13:11:
Deze goochelaar heeft gisteren tijdens mijn verjaardags-receptie mijn gasten 2 uur kostelijk vermaakt. Ikzelf heb me kostelijk vermaakt met de reacties van familie en vrienden als hij bij ze aanschoof om brutaalweg gesprekken te onderbreken. Men hing aan zijn lippen, keek op zijn handen en men liet zich gezellig in de maling nemen. Bedankt, je hebt mijn feestje iets extra's gegeven en dat was de moeite (en het geld) meer dan waard. Bedankt
...
Even wachten...
Wim Bosman Wim Bosman schreef op 30 juni 2007 om 08:25:
Hallo Sander, Gisteren hadden wij een feest vanwege ons 25 jarig trouwen en omdat ik 50 wordt. We hadden jou uitgenodigd om aan tafel te goochelen.Het succes was overweldigend. Er zal nog jaren hierover worden nagepraat door jong en oud. Baletje balletje, trucs met kurken, elastiekjes, stokjes door ons knoopsgat en noem maar op. Onvergetelijk. Bedankt voor een leuke avond. Jannie en Wim Bosman
...
Even wachten...
Rina Rina schreef op 20 juni 2007 om 19:06:
Hi Sander, Eindelijk gevonden nou heel leuk hoor wordt tijd dat ik eens wat van je zie. In iedergeval leuke site. Groetjes enne tot morgen. 😛 8)
...
Even wachten...
Frans Meijers Frans Meijers schreef op 16 maart 2007 om 23:23:
Sander toffe site, was ook leuk vorige week dat kaartgoochelen van je, ... doe me een lol en leg me die truc met die azen uit!!!! 😉 groetjes Frans
...
Even wachten...
Edison Entertainment Edison Entertainment schreef op 15 maart 2007 om 15:48:
Bedankt voor het bericht in ons gastenboek, de website van jou is behalve mooi nog interresant ook! Veel succes met de shows!
...
Even wachten...
Party Sound Entertainment Party Sound Entertainment schreef op 15 maart 2007 om 09:02:
Hallo Sander Allereerste bedankt voor je berichtje in ons gastenboek. Je hebt een nette site ga vooral zo door en wie weet zien we elkander nog wel eens tijdens een van onze werkzaamheden ergens in het land.. Muzikale groet, Marco Lorenzo & Rowena. Directie Party Sound Entertainment 😛 😉 🙂
...
Even wachten...
De Bie Entertainment De Bie Entertainment schreef op 14 maart 2007 om 18:30:
Hallo Sander Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek,ook deze website ziet er goed uit, en ik hoop natuurlijk dat de bezoekrs van dit gastenboek ook eens op onze website kijken, en een berichtje achter laten in ons gastenboek. Groetjes Willem de Bie De Bie Entertainment Promotie & Boekingen Artiesten Ps. Sander ik wil graag meer info dus neem ik per mail even contact met je op deze week.
...
Even wachten...
Peter de Bruyn Peter de Bruyn schreef op 11 maart 2007 om 18:08:
Het optreden was erg geslaagd. Veel mensen waren onder de indruk van de soms zo simpel lijkende trucs maar niemand kreeg ook maar één vinger achter. Erg leuk en voor herhaling vatbaar !!
...
Even wachten...
5.00
 

Artiest OK!
Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen. Bovendien wordt er op professioneel niveau gewerkt.