Image
Top
Navigation

Reviews / recensies goochelaar Sander van Veldhoven. Teken het gastenboek

Reviews kunt u lezen op deze pagina. Tevreden klanten hebben hun ervaringen in het gastenboek genoteerd. Ook u kunt een bericht schrijven.

Dank je wel voor je aanwezigheid; de glimlach en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond!

Schrijf uw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
82 berichten.
Annegina Annegina schreef op 4 september 2010 om 23:27:
Ge-wel-dig! :w00t vol verbazing toegekeken. Groetjes annegina
...
Even wachten...
Kim Dukker Kim Dukker schreef op 2 september 2010 om 18:13:
Ik heb zeer veel leuke reacties gehad op je optreden en het was zeer zeker geslaagd! Bedankt voor alles!
...
Even wachten...
Oeb van Bergeijck Oeb van Bergeijck schreef op 29 augustus 2010 om 08:49:
Beste Sander Hartelijk dank voor je spontane en miraculeuze optreden op het party-schip de River Dream. De gasten vonden het geweldig !
...
Even wachten...
peter en elise peter en elise schreef op 18 mei 2010 om 11:04:
Bedankt!!! Mede door jouw aanwezigheid hebben wij een fantastische avond gehad vrijdag!! We staan nog steeds voor een raadsel... Peter en Elise
...
Even wachten...
ger ger schreef op 18 mei 2010 om 10:48:
Complimenten voor het entertainment op ons bedrijfsuitje sander we hebben er van genoten! (leuk die muntjes!)
...
Even wachten...
fam. le Roy fam. le Roy schreef op 22 maart 2010 om 21:35:
Beste Sander, Mede dankzij je magische bijdrage,hebben we een fantastische zilveren bruiloft gevierd. Onze gasten verbazen zich nog steeds over je trucs. Nogmaals hartelijk dank. Hartelijke groet, Richard en Marjo
...
Even wachten...
Mart de Ruijter Mart de Ruijter schreef op 1 februari 2010 om 13:01:
Beste Sander, Tot nu toe alleen maar positieve reacties gehoord. We hebben met zijn allen van uw trucs genoten. Nogmaals bedankt. Mvg, Mart de Ruijter
...
Even wachten...
m.a.kersten m.a.kersten schreef op 20 december 2009 om 15:49:
Leuke truc op je site sander mvg maarten
...
Even wachten...
Hilde Faber Hilde Faber schreef op 3 november 2009 om 13:53:
Hallo Sander, Ik heb je zaterdag niet meer gedag gezegd. Bedankt voor je aanwezigheid. In de bijlage enkele foto’s. Het was absoluut een geslaagde middag, hartelijk bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Hilde Faber Camerik Voortman Communicatie- en PR-adviseurs
...
Even wachten...
Her-ald Bosch Her-ald Bosch schreef op 23 september 2009 om 22:21:
Het feest is zeer positief verlopen en heb alleen maar positieve reacties gehad. Ook jou aandeel hierin is erg goed bevallen en ik heb veel positieve reactie (wat een wonder, hoe is het mogelijk, ik sta er toch bij, dit kan niet) gehad. Er zijn ook foto’s gemaakt die stuur ik je tzt op.
...
Even wachten...
Doris Koolen Doris Koolen schreef op 6 mei 2009 om 11:02:
Hallo Sander, Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor de bijdrage aan het geslaagde feest voor mijn man Rinus. Ik heb vele leuke reacties over jouw optreden gehad,en vooral zo gezellig in kleine groepjes aan tafel.Super! Warme bakkers groeten, Doris Koolen
...
Even wachten...
fam. Stam fam. Stam schreef op 30 maart 2009 om 18:47:
Om onze "Abraham" extra te verrassen op zijn verjaardag hebben we Sander ingehuurd. Dit was een groot succes. Alle gasten hebben genoten van de leuke (niet te begrijpeen)trucks en van de gezellige aanwezigheid van Sander.Wij zullen Sander zeker promoten! fam.Stam
...
Even wachten...
Team scootersloperij.com Team scootersloperij.com schreef op 19 maart 2009 om 09:13:
Hallo Mr entertainer Wij hebben jou gezien op de Agm dealer dag. Het was super gezellig door jou kunsten. Succes met je volgende optredens. Mvg team scootersloperij
...
Even wachten...
Quintus Quintus schreef op 24 december 2008 om 09:34:
Sander, het optreden van Zaterdag zorgde voor veel gesprekstof. Heel gaaf om te zien hoe je iedereen op het verkeerde been zet met simpele atributen. Een echte aanrader ! :$
...
Even wachten...
Rene Rene schreef op 29 september 2008 om 19:21:
Beste Sander, Afgelopen Zaterdag in Hoselersdijk helemaal toppie geweest, mensen waren laaiend enthousiast. Bedankt namens ons alle.
...
Even wachten...
Roel Timmemans Roel Timmemans schreef op 29 juni 2008 om 19:07:
Geachte heer van Veldhoven/Beste Sander, Je optreden was een groot succes en voldeed volledig aan de verwachtingen. Mijn complimenten voor je verrichtingen. Wat zou ik (en vele gasten) graag het geheim weten van diverse trucs van je. De truc van de chinese munten zal ik eens op internet zoeken, maar of ik daar iets van vind?? Zat er toch een gleufje in de munten?? De elastiekjesruc vond ik ook ongelofelijk net als je kaarttrucs........ (die truc van kaarten en elastiekje was echt te gek!) Geef je ook workshops? Misschien iets voor mijn personeelsvereniging! Zodra ik de foto's op mijn computer heb stuur ik je de mooiste ervan toe! Ook mijn oudste broer was gelukkig overtuigd van het idee dat jij het feest mede vorm kon geven. Hopelijk heb jij met al die oudjes ook plezier gehad. Geweldig als je zo (van je hobby?) je beroep kunt maken. Mocht je van sites weten waar leuke trucs staan dan hou ik mij aanbevolen. Tot mails, vanavond eerst even voetbal kijken! Hartelijke Groeten uit Buitenpost(vanmiddag weer terug gereden) Roel Timmemans PS ik weet het wel : een goed goochelaar bewaart zijn geheimen
...
Even wachten...
Sasha Koch Sasha Koch schreef op 29 mei 2008 om 10:02:
"Ik gaf een feest voor mijn 35ste verjaardag. Om mijn gasten te verrassen, heb ik hem gevraagd zijn goocheltrucs te vertonen. Hij was een daverend succes. Alsof hij één van de gasten is mengt hij zich op een speelse manier in de gesprekken. Al snel weet hij de aandacht van de mensen in het groepje te grijpen en ondanks dat je er met je neus bovenop staat, begrijp je niet hoe zijn trucs werken. Hij is charmant en rap van tong waardoor hij van jong tot oud weet te boeien. Mijn gasten vonden hem fantastisch. Hij heeft de avond compleet gemaakt!"
...
Even wachten...
Pino1 Pino1 schreef op 28 april 2008 om 11:55:
Hey P! Wat goed je trucs!!:) Je bent echt de beste :w00t
...
Even wachten...
Robert Slaghuis Robert Slaghuis schreef op 2 april 2008 om 18:21:
Beste Sander, Optreden is uitstekend bevallen. Er wordt goed over nagepraat.
...
Even wachten...
Jan Barelds Jan Barelds schreef op 2 april 2008 om 18:20:
ik wil u ook langs deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor uw performance op 29 maart in Winkel. Uw optreden was een verrassing en is zeer positief ervaren door de aanwezigen.
...
Even wachten...
5.00
 

Artiest OK!
Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen. Bovendien wordt er op professioneel niveau gewerkt.