Image
Top
Navigation

Reviews / recensies goochelaar Sander van Veldhoven. Teken het gastenboek

Reviews kunt u lezen op deze pagina. Tevreden klanten hebben hun ervaringen in het gastenboek genoteerd. Ook u kunt een bericht schrijven.

Dank je wel voor je aanwezigheid; de glimlach en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond!

Schrijf uw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
82 berichten.
Jan en Caroline Lubach Jan en Caroline Lubach schreef op 24 juni 2013 om 08:14:
Hallo Sander dank voor het meewerken aan een heel geslaagd feest. De mensen hebben genoten van je kunsten. Dank!
...
Even wachten...
Andrea van Wingen Andrea van Wingen schreef op 14 juni 2013 om 23:15:
Sander, Je optreden was ongelooflijk, er is nadien nog veel over gepraat hoe je de trucs deed. Dus, een succes. Onze complimenten!
...
Even wachten...
Wilbert van der Plaat Wilbert van der Plaat schreef op 14 april 2013 om 10:45:
Beste sander. Nog bedankt voor de inbreng van je kunsten op onze pv avond. ik heb veel positieve reacties gekregen na jouw optreden. nogmaals bedankt
...
Even wachten...
Jan Peereboom Jan Peereboom schreef op 18 maart 2013 om 09:25:
Sander, Persoonlijk vond ik het een zeer geslaagde avond en voor mij blijven de trucs nog steeds onbegrijpelijk. We worden in de maling genomen waar we bij staan. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
...
Even wachten...
Hannie en Wim Hannie en Wim schreef op 10 maart 2013 om 12:09:
Gisteren Sander alweer voor de derde keer zijn magie zien vertonen. En het was weer geweldig! Sander, bedankt. We gaan je zeker nog een keer zien.
...
Even wachten...
Kees Cloin Kees Cloin schreef op 14 januari 2013 om 19:57:
Beste Sander, nogmaals dank voor je geweldige performance. Wij hebben ervan genoten en van de gasten kregen we uitsluitend leuke en zeer positieve reacties. Dank! Groet van Kees Cloin
...
Even wachten...
Sieta en Peter Sman Sieta en Peter Sman schreef op 13 september 2012 om 15:09:
Goedendag Sander, Het feest was zeer geslaagd en we hebben veel leuke reacties ontvangen n.a.v. uw optreden. Onze gasten hebben zich erg verwonderd over uw trucs. Hartelijk bedankt voor uw aandeel op ons feest! Met vriendelijke groet, Sieta en Peter Sman
...
Even wachten...
Olaf & Angela Olaf & Angela schreef op 8 juli 2012 om 08:23:
Beste Sander, Via deze weg complimenten voor de trucs waarmee je onze gasten hebt vermaakt op 6 juli. We hebben diverse positieve reacties ontvangen. Men had het er de volgende dag nog over...dat zegt genoeg!!! Groet, Olaf en Angela
...
Even wachten...
Helen Bakker Helen Bakker schreef op 22 juni 2012 om 05:58:
Geachte heer Van Veldhoven, Beste Sander, Het was zeer succesvol de 9e. Wij hebben inmiddels diverse leuke reacties binnen gekregen, ook specifiek over jouw goochelkunsten. Er wordt nog lang over nagepraat zogezegd. Wat ons betreft een aanrader. Mooi dat jij ook hebt genoten van de gastvrijheid.
...
Even wachten...
Adri en Hetty van der Wielen Adri en Hetty van der Wielen schreef op 25 januari 2012 om 18:53:
Hallo heer van Veldhoven, Niet alleen wij hebben er van genoten maar ook onze gasten, mede door u is het een geslaagd feest geworden nogmaals dank. Vriendelijke groet, Adri en Hetty van der Wielen
...
Even wachten...
Ella van den Heuvel Ella van den Heuvel schreef op 12 januari 2012 om 09:12:
Beste Sander, Ik wil je nog even heel hartelijk danken voor je optreden op ons feest op 29 dec. We hebben heel veel goeie reacties gehad. Ik vond je ook echt verrassend goed. Hoop dat je het zelf ook leuk vond. Nogmaals dank! En ik hoop tot ziens! Groet, Ella
...
Even wachten...
Ellie en Jos Hoogenraad Ellie en Jos Hoogenraad schreef op 2 oktober 2011 om 11:36:
Beste Sander, bedankt voor je bijdrage aan ons mooie feest, samen met de feestband "De Concertino's" is het een onvergetelijke avond geworden.
...
Even wachten...
Esmée Veen Esmée Veen schreef op 27 september 2011 om 11:58:
Je was top! Bedankt daarvoor!
...
Even wachten...
Wiebe van der Leij / Veluwe Events Wiebe van der Leij / Veluwe Events schreef op 24 augustus 2011 om 13:23:
Wim Noorlander was laaiend enthousiast! Echt alleen maar complimenten. Voor ons mooi om te horen en natuurlijk voor jou ook. Mocht ik een nieuwe aanvraag voor zoiets krijgen, dan weet ik bij wie ik moet zijn.
...
Even wachten...
Lian en Wim Lian en Wim schreef op 24 augustus 2011 om 08:28:
Hallo Sander, Je wist op een ontspannen manier op de achtergrond alle aanwezigen bezig te houden. De gezellige onderlinge gesprekjes tussen de gasten gingen gewoon door. Maar je was wel aanwezig! En hoe! Je hebt alle gasten nog zoveel meegegeven, zodat hier in het dorp nog dagenlang mensen komen vragen hoe ze hun houtje-touwtje uit het knoopsgat kunnen krijgen. Ook de klimmende ring langs een elastiekje werd thuis nog tig keer besproken. Nogmaals bedankt, je bent een topper!!!
...
Even wachten...
Marc Woods Marc Woods schreef op 2 juni 2011 om 23:20:
Hi Sander, je nieuwe site ziet er goed uit man! Duidelijke en uitgebreide informatie. Komend weekend congres...wie weet zie ik je daar! Gr. Marc Woods www.marcwoods.nl
...
Even wachten...
Esther Otterspeer Esther Otterspeer schreef op 7 januari 2011 om 16:46:
Hallo Sander Sorry dat ik zo laat reageer , wou even zegen dat de avond zeer geslaagd was iedereen had het er over En dat je het zo goed deed Het was een gezellige avond nog bedankt
...
Even wachten...
Roshnie Mahangoe Roshnie Mahangoe schreef op 21 december 2010 om 16:38:
Goedenmorgen Sander, we hebben allemaal fantastisch genoten van je bijdrage. Het was een zeer geslaagde avond!!
...
Even wachten...
Kim Kremer Kim Kremer schreef op 24 november 2010 om 09:29:
Hey Sander, Ik heb ook alleen maar positieve reacties gehad! Heel erg bedankt voor de entertainment. En volgens mij ben je ook nog best lang gebleven! Als ik weer een keer iets organiseer, zal ik zeker aan je denken!
...
Even wachten...
Richard Koolmees Richard Koolmees schreef op 8 september 2010 om 10:31:
Hoi Sander, We hebben genoten van uw kunsten. Ik heb heel veel leuke reacties gehad. In de bijlage vind je een aantal foto’s. Heel erg bedankt voor de leuke avond, en we houden je contactgegevens in ons bestand.
...
Even wachten...
5.00
 

Artiest OK!
Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen. Bovendien wordt er op professioneel niveau gewerkt.