Image
Top
Navigation

Reviews / recensies goochelaar Sander van Veldhoven. Teken het gastenboek

Reviews kunt u lezen op deze pagina. Tevreden klanten hebben hun ervaringen in het gastenboek genoteerd. Ook u kunt een bericht schrijven.

Dank je wel voor je aanwezigheid; de glimlach en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond!

Schrijf uw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
82 berichten.
Koos Buhler Koos Buhler schreef op 18 december 2017 om 09:17:
Hallo Sander, Nog heel erg bedankt voor jouw optreden gisteren in Onder Ons. Het werd door de gasten zeer gewaardeerd en ik krijg lovende reacties. Zelf ben ik ook zeer tevreden over jouw optreden. Het was zeer geslaagd. Fijne feestdagen en wellicht tot een volgende keer. Groet van Koos
...
Even wachten...
DJ van der Werff DJ van der Werff schreef op 16 november 2017 om 14:38:
Op 4 nov 2017. Hebben wij ons 25 jarig huwelijks feestje gevierd. En toen hebben wij Sander ook hier gehad op ons feestje. Nou het was een heel geslaagde avond. De mensen spraken na afloop er nog over. Sander heel hartelijk bedankt daarvoor. Fam van der Werff. Meerkerk.
...
Even wachten...
Michael Heeren Michael Heeren schreef op 28 juni 2017 om 17:01:
Heel erg bedankt voor je optreden tijdens ons huwelijksfeest. Het was echt heel gaaf en heb er nog veel mensen over gehoord!! / Sander was afgelopen vrijdag 23 juni op onze bruiloft en mede dankzij zijn bijdrage was ons feest een groot succes. Hij mengt zich tussen het publiek en verrast ze met zijn magie! Wij hebben heel veel leuke reactie op zijn optreden gehad!
...
Even wachten...
Herman Sandifort Herman Sandifort schreef op 20 april 2017 om 22:01:
Beste Sander, via via bij jou terecht gekomen. Wilde je graag nog even bedanken voor afgelopen zaterdag. Leuk dat je erbij was, we hebben ons kapot gelachen en wanneer kom je de truuk met de zwevende ring uitleggen? Beloofd is beloofd! Thx man! Grt
...
Even wachten...
Ariena van Dalen Ariena van Dalen schreef op 6 april 2017 om 08:27:
Beste Sander, De jarige, gasten en mijn collega’s waren zeer enthousiast over jullie optreden. Ik zal jullie ook zeker aanbevelen. Ook bedankt voor je compliment, het feest was erg geslaagd. Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme! Met vriendelijke groet, Ariena van Dalen
...
Even wachten...
Dien Voorduin Dien Voorduin schreef op 4 oktober 2016 om 09:10:
Hoi Sander, ik wil je graag bedanken voor de gezellige avond die je alle aanwezigen hebt bezorgd. Ik werd zelfs bedankt door een aantal mensen voor het inhuren van jou. Ik hoorde van mijn zoon dat een paar mensen nog tot 06,00uur hebben doorgefeest, dat was me het feestje wel! Nogmaals bedankt en ik zal je zeker bij mijn kennissen aanraden. Met vriendelijke groet, Dien Voorduin.
...
Even wachten...
Paul Hagoort Paul Hagoort schreef op 25 juni 2016 om 11:35:
Was helemaal TOP gisteren Sander! Alle gasten hebben veel plezier gehad van jouw trucs. Dank je wel!!
...
Even wachten...
A. van Rhenen A. van Rhenen schreef op 6 juni 2016 om 10:41:
Voor ons bedrijfsuitje hadden we Sander ingehuurd voor wat magisch entertainment. Wat hebben we genoten !! Echt ongelooflijk hoe je het voor elkaar krijgt, kaarten, munten, en met die balletjes, echt geweldig, voor een volgende keer weten we waar we moeten zijn, bedankt Sander!
...
Even wachten...
Aleid Verrips Aleid Verrips schreef op 3 april 2016 om 10:19:
Hallo Sander, Bedankt voor je optreden. Iedereen heeft ervan genoten. Als we of iemand anders nog eens een goochelaar nodig hebben weet ik je te vinden. Aleid
...
Even wachten...
Erwin van Wingerden Erwin van Wingerden schreef op 23 april 2015 om 20:22:
Beste Sander, Ik heb vele positieve reacties gekregen dus ik denk dat het goed in de smaak is gevallen. Bedankt voor het entertainment en wie weet tot een volgende keer. Groeten, Erwin
...
Even wachten...
Caroline Arts Caroline Arts schreef op 16 april 2015 om 17:32:
Hartelijk dank voor je bijdrage op ons feest. Ik zag veel geïnteresseerde collega’s om je heen staan; het is goed ontvangen!
...
Even wachten...
Jeanine Schouten Jeanine Schouten schreef op 30 september 2014 om 08:40:
Het was afgelopen donderdag absoluut een succes en ik hoorde positieve berichten over je optreden. Dank daarvoor.
...
Even wachten...
Judith en Marjolein Judith en Marjolein schreef op 4 juli 2014 om 20:36:
Hoi Sander, Jij ook nogmaals bedankt! Wij en de gasten zijn heel enthousiast over jouw optreden! Groetjes van Judith en Marjolein.
...
Even wachten...
Steffie Bekkers Steffie Bekkers schreef op 8 juni 2014 om 11:05:
Onze gasten waren zeer te spreken over jouw goochel trucs!! We hebben erg veel complimenten gehad. Ons huwelijksfeest op 23 mei 2014 is mede dankzij jou een enorm fijne avond geworden!! Bedankt Sander en veel succes in de toekomst. M.vr.gr. Steffie en Peter Bekkers
...
Even wachten...
Erik Sons Erik Sons schreef op 6 mei 2014 om 19:24:
Dag Sander, Jazeker, jouw optreden is goed in de smaak gevallen! Als je wilt kunnen we als referentie voor mogelijke andere opdrachten dienen. Nogmaals hartelijke dank! groet, Erik
...
Even wachten...
Monique vermeulen Monique vermeulen schreef op 10 februari 2014 om 20:25:
Nogmaals bedankt voor het bezoek gistermiddag. Het was een hele leuke verrassing en iedereen vond het super!! Groet, Monique vermeulen
...
Even wachten...
Martine Hermans Martine Hermans schreef op 23 december 2013 om 11:08:
Ha Sander, Ik heb veel complimentjes gekregen over het gehele kerstfeest, hierbij werd jij ook expliciet genoemd! Dank je wel voor je aanwezigheid, de glimlachen en verbijstering die je hebt weten te toveren bij veel verschillende mensen. Het was een topavond! Ik hoop je nog eens tegen te komen. Met vriendelijke groet, Martine Hermans FC Symba
...
Even wachten...
Pauly en Rob Pauly en Rob schreef op 16 december 2013 om 13:58:
Hallo Sander, We willen je enorm bedanken voor het leuke optreden tijdens mijn verjaardag. Niemand wist van jouw komst en iedereen was zowel tijdens als na jouw optreden laaiend enthousiast. Zelfs de kleinste gasten raakten niet uitgepraat over de kunsten van de Tovenaar. Nogmaals hartelijk dank en veel succes met de optredens. Met vriendelijke groet, Pauly en Rob
...
Even wachten...
Harry en Jolanda Derks Harry en Jolanda Derks schreef op 12 september 2013 om 13:00:
Beste Sander, Langs deze weg nogmaals dank voor het opleuken van ons bruiloftsfeest, wij zijn zeer tevreden en hebben alleen maar leuke reacties gehad. Nogmaals Dank... Met vriendelijke groet, Harry en Jolanda
...
Even wachten...
Johan Steenvoort Johan Steenvoort schreef op 1 augustus 2013 om 12:12:
Beste Sander, Nogmaals een klop op je schouder voor je optreden afgelopen zaterdag. De feestgangers hebben er van genoten. Missie geslaagd! Best regards, Johan Steenvoort
...
Even wachten...
5.00
 

Artiest OK!
Goochelaar Sander van Veldhoven beschikt over het ‘Artiest OK’ keurmerk waardoor u ervan verzekerd bent dat de gemaakte afspraken zullen worden nagekomen. Bovendien wordt er op professioneel niveau gewerkt.