Image
Top
Navigation

Goochelaar op locatie

Goochelen van Groningen tot Maastricht mogelijk. De beste trucs door heel Nederland

Goochelaar op locatie boeken ? Door heel Nederland zijn boekingen mogelijk.

Van Amsterdam tot Almere, van Rotterdam tot Utrecht is zijn reputatie bekend: Sander van Veldhoven, magic entertainer. Illusionist van klasse die het publiek met zijn vingervlugge trucs en trics van de ene verbazing in de andere brengt. Kaarten en munten verdwijnen plotseling en komen als bij toverslag terug onder de handen van ‘mister magic” voor wie niets onmogelijk lijkt. Zijn schijnbaar moeiteloos optreden doet mensen weer in wonderen geloven en bezorgt ieder gezelschap onvergetelijke momenten. Sander van Veldhoven laat fantasie werkelijkheid worden en doet mensen voor even in een andere, betoverende wereld vertoeven.

locatie
Een goochelaar op locatie boeken zoals Amsterdam of Rotterdam is via deze website geen probleem. Illusionist Sander van Veldhoven verplaatst zich door heel Nederland om de mensen met zijn verbijsterende acts te vermaken. Omdat hij is respecialiseerd in het genre close-up goochelen zijn de optredens breed inzetbaar en geschikt voor zeer uiteenlopende feesten en partijen. 
Er zijn geen speciale licht- of geluidsvoorzieningen benodigd, dus daar worden ook geen extra kosten voor gemaakt. Dus op feest locaties in Zwolle, een restaurant in Amersfoort, of op een receptie in Nijmegen kan de goochelaar worden ingezet. Boekingen via het contactformulier of mail naar info@magic-entertainer.nl

 

5.00
 
 
Top locaties:
Goochelaar Amsterdam
Goochelaar Rotterdam
Goochelaar Utrecht
Goochelaar Haarlem
Goochelaar Den Haag
Goochelaar Utrecht

Goochelaar Apeldoorn
Goochelaar Amersfoort
Goochelaar Maastricht
Goochelaar Den Bosch
Goochelaar Tilburg
Goochelaar Goes